Kunnossapitotehtävät Pieksämäki, Jyväskylä, Mikkeli ja Varkaus

Teollisuuden kunnossapitopalvelut

Vuosikymmenten kokemus tekee JNT-Mekan Oy:n teollisuuden laite- ja kone kunnossapidon erityisosaajan. Teollisuuden kunnossapito on usein todella vaihtelevaa ja uusia tilanteita syntyy päivittäin kun haasteet vaihtelevat.

Meidän asiakkaamme voivat varmistaa tuotantolaitteidensa toiminnan, nostaa tuottavuutta sekä pidentää koneiden ja laitteidensa elinkaarta.

Tarvittaessa päivystyspalvelumme äkillisissä tapauksissa toimii kaikille teollisuuden yrittäjille ja yrityksille ympäri vuorokauden. Kunnossapitohenkilömme ovat hälytysvalmiudessa ennaltaarvaamattomien laitevaurioiden ja konehäiriöiden varalta.

Joustavuus:

Palvelutarjontamme Kunnossapidon osalta joustaa yksittäisiin laitteisiin liittyvistä töistä aina laajoihin sopimuskokonaisuuksiin sekä yksikköhinnoittelusta apua tarvitseville yrityksille ja teollisuudenlaitoksille.

Päivystys 24h:

Hälytysvalmius ympäri vuorokauden on useimmiten peruspalvelua ja nopeaa reagointia, näin taataan asiakkaidemme katkeamaton ja toimiva tuotanto.

Korjaus:

Huoltomiehet suorittavat vikojen etsinnän sekä etsivät rikkoutuneiden ja vanhentuneiden komponenttien tilalle uusia korvaavia tuotteita.

Huolto:

Meiltä saat kattavaa osaamista huoltotoimenpiteistä mittavampiin konehuoltoihin ja tuotantotilojen eri laideiden huoltoon.

Katso palvelut

Luokkahitsaukset
Kone- ja laiteasennukset

 Ota yhteyttä soittamalla tai pyydä ilmainen tarjous! »

Ota yhteyttä