Luokkahitsaukset kotimaassa ja ulkomailla

Hitsauspalvelut ammattitaidolla. Parasta luokkahitsausta alihankintana yrityksille.

Olemme koulutettuja ja kokeneita hitsausammattilaisia, suoritamme luokkahitsausta perinteisellä puikko-,mag-ja tig-menetelmillä. Hitsaamme ja asennamme rautarakenteet koko Suomen alueella. Olemme suorittaneet hitsaustutkinnot ja päivitämme osaamistamme ja kalustoamme jatkuvasti tarpeiden ja uusien määräysten mukaisesti. Olemme erikoistuneet ruostumattomien ja haponkestävien terästen TIG-hitsauksiin.
Luokkahitsaus takaa työn laadun. Meiltä saat asiallista ja luotettavaa palvelua. Varmistan kohteissani, että jätän jälkeeni vain hyvää ja huolellista jälkeä.

 Ota yhteyttä soittamalla tai pyydä ilmainen tarjous! »

Olipa hitaustarpeesi äkillinen korjaus tai pitkäkin rautarakenteiden asennustyö, olemme aina palveluksessa. Takaamme ammattimaisen vaaditun laadun kaikissa hitsauskohteissa.

Meiltä myös seuraavat palvelut

Kone- ja laiteasennukset
Teollisuuden kunnossapito

Myös koneasennukset ja kunnossapito kuuluvat palvelutarjontaamme.

Ota yhteyttä


Tiesitkö?

Vuoden 2014 heinäkuun alusta kaikkien teräs- ja alumiinirakennetuotteiden on oltava CE-merkittyjä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien rakenteita valmistavien konepajojen hitsaustoimintojen on täytettävä EN ISO 3834 -standardin vaatimukset. Tämä koskee myös työmaalla tapahtuvaa pystytystyötä.